Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Yotam Ottolenghi | Helen Goh | Verena Lochmuller | Tara Wigley
-
Alma Huisken
-
Bloeme Burema
-
Sofia Chanou
Uitgelicht
Meer boekentips
Manon Proper Bistro Manon
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Claudia Roden De smaken van Italië
Gedrukt boek
Fidan Ekiz Fidan's family food
Gedrukt boek
Zina Abboud Mijn Syrische keuken
Gerechten uit de Syrische keuken, met tussendoor het verhaal van de auteur die moest vluchten uit Aleppo vanwege de oorlog in Syrië.
Gedrukt boek
Sergio Herman Hommage
Kookboek met vijftig recepten voor gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen van de bekende Zeeuwse chefkok.
Gedrukt boek
Mari Maris À la minute
Gedrukt boek
Pascalle Bonnier Kooltje
Gedrukt boek
Modeste Herwig Theetuin
Theezetten met kruiden uit eigen tuin: informatie over teelt, verwerking en het samenstellen van theemengsels.
Gedrukt boek
E-books
-
Sandra Bekkari
-
Laura Van den Broeck
-
Louis Paul Boon
-
Hans Spitsbaard
-
Lisette Kreischer
-
Abdelkader Benali, Saïda Nadi-Benali
-
Erik van Loo
-
Julius Jaspers
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt