Op dit moment werkt de Wise app niet altijd. Sorry voor het ongemak, de makers van de app werken aan een oplossing.
Tot die tijd kun je via 'Mijn Bibliotheek' op deze website je zaken regelen.  

Vierdelige interviewserie R. David Lankes

Gepubliceerd op: 1 oktober 2024 16:55

Onlangs heeft Huis73-collega Elske Helmich een unieke kans gekregen om vanuit Huis73 een gesprek aan te gaan met niemand minder dan R. David Lankes, een echte grootheid in de bibliotheekwereld. Hij is de grondlegger van de gedachte achter de Community Librarian. Deze vierdelige videoserie biedt een uniek inkijkje in de wereld van de Gecombineerde Culturele Instelling, aan de hand van gesprekken met R. David Lankes, een vooraanstaande expert op het gebied van bibliotheken en cultuur.

In de serie worden belangrijke vragen verkend: waarom worden bibliotheken steeds vaker gecombineerd met andere culturele instellingen? Wat kunnen we leren van deze samenwerkingen? Welke bouwstenen zijn essentieel voor succes, en hoe ga je om met de uitdagingen en verwarring die deze veranderingen met zich meebrengen? Bij Huis73 hebben we zelf ervaren hoe het is om als een ‘samengesteld gezin’ te opereren binnen een Multifunctionele Culturele Organisatie. Deze serie biedt een eerlijk en open perspectief op zowel de voordelen als de uitdagingen van zo’n gecombineerde culturele toekomst.

Elke video biedt waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van cultuur, educatie en bibliotheken en hoe innovatie kan ontstaan binnen deze transformaties.

Bekijk de hele serie hieronder!